Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-પુરાણ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-purāṇa-ṭīkā

    ૩. તતિયવગ્ગવણ્ણના

    3. Tatiyavaggavaṇṇanā

    ચતુત્થે સઙ્ઘાટિઆદિવસેન અધિટ્ઠિતાનં સઙ્ઘાટિચારં.

    Catutthe saṅghāṭiādivasena adhiṭṭhitānaṃ saṅghāṭicāraṃ.

    પઞ્ચમે ‘‘ઇદં પન કિરિયાકિરિય’’ન્તિ પાઠો.

    Pañcame ‘‘idaṃ pana kiriyākiriya’’nti pāṭho.

    છટ્ઠે અઞ્ઞસ્મિં પરિક્ખારે દુક્કટન્તિ થાલકાદીનં વા સપ્પિતેલાદીનં વા અઞ્ઞતરસ્મિં.

    Chaṭṭhe aññasmiṃ parikkhāre dukkaṭanti thālakādīnaṃ vā sappitelādīnaṃ vā aññatarasmiṃ.

    તતિયવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Tatiyavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact