Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    પાટિદેસનીયકણ્ડં

    Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ

    ૨. તેલવિઞ્ઞાપનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના

    2. Telaviññāpanādisikkhāpadavaṇṇanā

    પાળિયં અનાગતેસુ પન અટ્ઠસુપીતિ પાળિમુત્તકેસુ સપ્પિઆદીસુ અટ્ઠસુપિ.

    Pāḷiyaṃanāgatesu pana aṭṭhasupīti pāḷimuttakesu sappiādīsu aṭṭhasupi.

    તેલવિઞ્ઞાપનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Telaviññāpanādisikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    ઇતિ કઙ્ખાવિતરણિયા પાતિમોક્ખવણ્ણનાય

    Iti kaṅkhāvitaraṇiyā pātimokkhavaṇṇanāya

    વિનયત્થમઞ્જૂસાયં લીનત્થપ્પકાસનિયં

    Vinayatthamañjūsāyaṃ līnatthappakāsaniyaṃ

    ભિક્ખુનિપાતિમોક્ખે પાટિદેસનીયવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Bhikkhunipātimokkhe pāṭidesanīyavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact