Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi

    ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદં

    13. Terasamasikkhāpadaṃ

    ૧૧૭૫. તેરસમે એકં વસ્સન્તિ એત્થ વસ્સસદ્દો સંવચ્છરપરિયાયો, ઉપયોગવચનઞ્ચ ભુમ્મત્થે હોતીતિ આહ ‘‘એકસ્મિં સંવચ્છરે’’તિ. તેરસમં.

    1175. Terasame ekaṃ vassanti ettha vassasaddo saṃvaccharapariyāyo, upayogavacanañca bhummatthe hotīti āha ‘‘ekasmiṃ saṃvacchare’’ti. Terasamaṃ.

    કુમારિભૂતવગ્ગો અટ્ઠમો.

    Kumāribhūtavaggo aṭṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga / ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદં • 13. Terasamasikkhāpadaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 13. Terasamasikkhāpadavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact