Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā

    ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદવણ્ણના

    13. Terasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧૭૫. તેરસમે – એકં વસ્સં દ્વેતિ એકન્તરિકે એકસ્મિં સંવચ્છરે દ્વે વુટ્ઠાપેતિ. સેસં ઉત્તાનમેવ. સમુટ્ઠાનાદીનિપિ વુત્તસદિસાનેવાતિ.

    1175. Terasame – ekaṃ vassaṃ dveti ekantarike ekasmiṃ saṃvacchare dve vuṭṭhāpeti. Sesaṃ uttānameva. Samuṭṭhānādīnipi vuttasadisānevāti.

    તેરસમસિક્ખાપદં.

    Terasamasikkhāpadaṃ.

    કુમારિભૂતવગ્ગો અટ્ઠમો.

    Kumāribhūtavaggo aṭṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga / ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદં • 13. Terasamasikkhāpadaṃ

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદં • 13. Terasamasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact