Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / ખુદ્દસિક્ખા-મૂલસિક્ખા • Khuddasikkhā-mūlasikkhā |
૬. થાલકનિદ્દેસો
6. Thālakaniddeso
થાલકા ચાતિ –
Thālakā cāti –
૭૧.
71.
કપ્પિયા થાલકા તિસ્સો, તમ્બાયોમત્તિકામયા;
Kappiyā thālakā tisso, tambāyomattikāmayā;
દારુસોવણ્ણરજતમણિવેળુરિયામયા.
Dārusovaṇṇarajatamaṇiveḷuriyāmayā.
૭૨.
72.
અકપ્પા ફલિકાકાચકંસજા ગિહિસન્તકા;
Akappā phalikākācakaṃsajā gihisantakā;
સઙ્ઘિકા કપ્પિયા તુમ્બઘટિજા તાવકાલિકાતિ.
Saṅghikā kappiyā tumbaghaṭijā tāvakālikāti.