Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૧૦. તિરચ્છાનવિજ્જાવાચનસિક્ખાપદવણ્ણના

    10. Tiracchānavijjāvācanasikkhāpadavaṇṇanā

    લેખેતિ લિખસિપ્પે. ધારણાય વાતિ ધારણસત્થે, યસ્મિં વુત્તનયેન પટિપજ્જન્તા બહૂનિપિ ગન્થાનિ ધારેન્તિ. નાગમણ્ડલાદિકેતિ એત્થ નાગમણ્ડલં નામ સપ્પાનં પવેસનિવારણત્થં મણ્ડલબદ્ધમન્તો.

    Lekheti likhasippe. Dhāraṇāya vāti dhāraṇasatthe, yasmiṃ vuttanayena paṭipajjantā bahūnipi ganthāni dhārenti. Nāgamaṇḍalādiketi ettha nāgamaṇḍalaṃ nāma sappānaṃ pavesanivāraṇatthaṃ maṇḍalabaddhamanto.

    તિરચ્છાનવિજ્જાવાચનસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Tiracchānavijjāvācanasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    ચિત્તાગારવગ્ગો પઞ્ચમો.

    Cittāgāravaggo pañcamo.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact