Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi |
૯. તિસ્સત્થેરગાથા
9. Tissattheragāthā
૩૯.
39.
કામરાગપ્પહાનાય, સતો ભિક્ખુ પરિબ્બજે’’તિ.
Kāmarāgappahānāya, sato bhikkhu paribbaje’’ti.
… તિસ્સો થેરો….
… Tisso thero….
Footnotes:
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૯. તિસ્સત્થેરગાથાવણ્ણના • 9. Tissattheragāthāvaṇṇanā