Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૨૫. તિત્થજાતકં
25. Titthajātakaṃ
૨૫.
25.
અઞ્ઞમઞ્ઞેહિ તિત્થેહિ, અસ્સં પાયેહિ સારથિ;
Aññamaññehi titthehi, assaṃ pāyehi sārathi;
અચ્ચાસનસ્સ પુરિસો, પાયાસસ્સપિ તપ્પતીતિ.
Accāsanassa puriso, pāyāsassapi tappatīti.
તિત્થજાતકં પઞ્ચમં.
Titthajātakaṃ pañcamaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૨૫] ૫. તિત્થજાતકવણ્ણના • [25] 5. Titthajātakavaṇṇanā