Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૩૭. તિત્તિરજાતકં

    37. Tittirajātakaṃ

    ૩૭.

    37.

    યે વુડ્ઢ 1 મપચાયન્તિ, નરા ધમ્મસ્સ કોવિદા;

    Ye vuḍḍha 2 mapacāyanti, narā dhammassa kovidā;

    દિટ્ઠેવ ધમ્મે પાસંસા, સમ્પરાયે ચ સુગ્ગતીતિ.

    Diṭṭheva dhamme pāsaṃsā, samparāye ca suggatīti.

    તિત્તિરજાતકં સત્તમં.

    Tittirajātakaṃ sattamaṃ.







    Footnotes:
    1. વદ્ધ (સી॰ પી॰)
    2. vaddha (sī. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૩૭] ૭. તિત્તિરજાતકવણ્ણના • [37] 7. Tittirajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact