Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi

    ૫૪. ઉભતોબ્યઞ્જનકવત્થુ

    54. Ubhatobyañjanakavatthu

    ૧૧૬. તેન ખો પન સમયેન અઞ્ઞતરો ઉભતોબ્યઞ્જનકો ભિક્ખૂસુ પબ્બજિતો હોતિ. સો કરોતિપિ કારાપેતિપિ. ભગવતો એતમત્થં આરોચેસું. ઉભતોબ્યઞ્જનકો, ભિક્ખવે, અનુપસમ્પન્નો ન ઉપસમ્પાદેતબ્બો, ઉપસમ્પન્નો નાસેતબ્બોતિ.

    116. Tena kho pana samayena aññataro ubhatobyañjanako bhikkhūsu pabbajito hoti. So karotipi kārāpetipi. Bhagavato etamatthaṃ ārocesuṃ. Ubhatobyañjanako, bhikkhave, anupasampanno na upasampādetabbo, upasampanno nāsetabboti.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā / ઉભતોબ્યઞ્જનકવત્થુકથા • Ubhatobyañjanakavatthukathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ઉભતોબ્યઞ્જનકવત્થુકથાવણ્ણના • Ubhatobyañjanakavatthukathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / ઉભતોબ્યઞ્જનકવત્થુકથાવણ્ણના • Ubhatobyañjanakavatthukathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ઉભતોબ્યઞ્જનકવત્થુકથાવણ્ણના • Ubhatobyañjanakavatthukathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૫૪. ઉભતોબ્યઞ્જનકવત્થુકથા • 54. Ubhatobyañjanakavatthukathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact