Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૦૬. ઉદઞ્ચનીજાતકં

    106. Udañcanījātakaṃ

    ૧૦૬.

    106.

    સુખં વત મં જીવન્તં 1, પચમાના ઉદઞ્ચની;

    Sukhaṃ vata maṃ jīvantaṃ 2, pacamānā udañcanī;

    ચોરી જાયપ્પવાદેન, તેલં લોણઞ્ચ યાચતીતિ.

    Corī jāyappavādena, telaṃ loṇañca yācatīti.

    ઉદઞ્ચનીજાતકં છટ્ઠં.

    Udañcanījātakaṃ chaṭṭhaṃ.







    Footnotes:
    1. સુખકં વત જીવં (ક॰)
    2. sukhakaṃ vata jīvaṃ (ka.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૦૬] ૬. ઉદઞ્ચનીજાતકવણ્ણના • [106] 6. Udañcanījātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact