Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi

    ૨. ઉજ્જગ્ઘિકવગ્ગો

    2. Ujjagghikavaggo

    ૧૭૬. …અનાદરિયં પટિચ્ચ ઉજ્જગ્ઘિકાય અન્તરઘરે ગચ્છન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    176. …Anādariyaṃ paṭicca ujjagghikāya antaraghare gacchanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ ઉજ્જગ્ઘિકાય અન્તરઘરે નિસીદન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca ujjagghikāya antaraghare nisīdanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ ઉચ્ચાસદ્દં મહાસદ્દં કરોન્તો અન્તરઘરે ગચ્છન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca uccāsaddaṃ mahāsaddaṃ karonto antaraghare gacchanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ ઉચ્ચાસદ્દં મહાસદ્દં કરોન્તો અન્તરઘરે નિસીદન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca uccāsaddaṃ mahāsaddaṃ karonto antaraghare nisīdanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ કાયપ્પચાલકં અન્તરઘરે ગચ્છન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca kāyappacālakaṃ antaraghare gacchanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ કાયપ્પચાલકં અન્તરઘરે નિસીદન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca kāyappacālakaṃ antaraghare nisīdanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ બાહુપ્પચાલકં અન્તરઘરે ગચ્છન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca bāhuppacālakaṃ antaraghare gacchanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ બાહુપ્પચાલકં અન્તરઘરે નિસીદન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca bāhuppacālakaṃ antaraghare nisīdanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ સીસપ્પચાલકં અન્તરઘરે ગચ્છન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca sīsappacālakaṃ antaraghare gacchanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ સીસપ્પચાલકં અન્તરઘરે નિસીદન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca sīsappacālakaṃ antaraghare nisīdanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    ઉજ્જગ્ઘિકવગ્ગો દુતિયો.

    Ujjagghikavaggo dutiyo.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact