Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi

    ૭. ઉજ્જયત્થેરગાથા

    7. Ujjayattheragāthā

    ૪૭.

    47.

    ‘‘નમો તે બુદ્ધ વીરત્થુ, વિપ્પમુત્તોસિ સબ્બધિ;

    ‘‘Namo te buddha vīratthu, vippamuttosi sabbadhi;

    તુય્હાપદાને વિહરં, વિહરામિ અનાસવો’’તિ.

    Tuyhāpadāne viharaṃ, viharāmi anāsavo’’ti.

    … ઉજ્જયો થેરો….

    … Ujjayo thero….







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૭. ઉજ્જયત્થેરગાથાવણ્ણના • 7. Ujjayattheragāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact