Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૯-૧૦. ઉક્ખિત્તકાયસિક્ખાપદવણ્ણના

    9-10. Ukkhittakāyasikkhāpadavaṇṇanā

    અન્તોઇન્દખીલતો પટ્ઠાયાતિ પરિક્ખિત્તસ્સ ગામસ્સ અન્તોઉમ્મારતો પટ્ઠાય, અપરિક્ખિત્તસ્સ પન દુતિયલેડ્ડુપાતતો પટ્ઠાય ન એવં ગન્તબ્બં.

    Antoindakhīlato paṭṭhāyāti parikkhittassa gāmassa antoummārato paṭṭhāya, aparikkhittassa pana dutiyaleḍḍupātato paṭṭhāya na evaṃ gantabbaṃ.

    ઉક્ખિત્તકાયસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Ukkhittakāyasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact