Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-પુરાણ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-purāṇa-ṭīkā

    ૮. ઉપક્ખટસિક્ખાપદવણ્ણના

    8. Upakkhaṭasikkhāpadavaṇṇanā

    પઠમઉપક્ખટે ‘‘પુબ્બે અપ્પવારિતો’’તિ (પારા॰ ૫૨૮) વચનતો તસ્મિં ખણે પવારિતોપિ અપ્પવારિતોવ હોતીતિ વેદિતબ્બં.

    Paṭhamaupakkhaṭe ‘‘pubbe appavārito’’ti (pārā. 528) vacanato tasmiṃ khaṇe pavāritopi appavāritova hotīti veditabbaṃ.

    ઉપક્ખટસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Upakkhaṭasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact