Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi |
૨. વચ્છગોત્તત્થેરગાથા
2. Vacchagottattheragāthā
૧૧૨.
112.
‘‘તેવિજ્જોહં મહાઝાયી, ચેતોસમથકોવિદો;
‘‘Tevijjohaṃ mahājhāyī, cetosamathakovido;
સદત્થો મે અનુપ્પત્તો, કતં બુદ્ધસ્સ સાસન’’ન્તિ.
Sadattho me anuppatto, kataṃ buddhassa sāsana’’nti.
… વચ્છગોત્તો થેરો….
… Vacchagotto thero….
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૨. વચ્છગોત્તત્થેરગાથાવણ્ણના • 2. Vacchagottattheragāthāvaṇṇanā