Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi

    ૩. વલ્લિયત્થેરગાથા

    3. Valliyattheragāthā

    ૫૩.

    53.

    ‘‘વસ્સતિ દેવો યથા સુગીતં, છન્ના મે કુટિકા સુખા નિવાતા;

    ‘‘Vassati devo yathā sugītaṃ, channā me kuṭikā sukhā nivātā;

    તસ્સં વિહરામિ અપ્પમત્તો, અથ ચે પત્થયસિ પવસ્સ દેવા’’તિ.

    Tassaṃ viharāmi appamatto, atha ce patthayasi pavassa devā’’ti.

    … વલ્લિયો થેરો….

    … Valliyo thero….







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૩. વલ્લિયત્થેરગાથાવણ્ણના • 3. Valliyattheragāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact