Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૬-૭. વણ્ણનાસુત્તાદિવણ્ણના

    6-7. Vaṇṇanāsuttādivaṇṇanā

    ૧૧૬-૧૧૭. છટ્ઠે સદ્ધાદેય્યં વિનિપાતેતીતિ પરેહિ સદ્ધાય દિન્નપિણ્ડપાતતો અગ્ગં અગ્ગહેત્વા પરસ્સ દેતિ. સત્તમે ઇસ્સુકિનીતિ ઇસ્સાય સમન્નાગતા. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનમેવાતિ.

    116-117. Chaṭṭhe saddhādeyyaṃ vinipātetīti parehi saddhāya dinnapiṇḍapātato aggaṃ aggahetvā parassa deti. Sattame issukinīti issāya samannāgatā. Sesaṃ sabbattha uttānamevāti.

    અન્ધકવિન્દવગ્ગો દુતિયો.

    Andhakavindavaggo dutiyo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૬. વણ્ણનાસુત્તં • 6. Vaṇṇanāsuttaṃ
    ૭. ઇસ્સુકિનીસુત્તં • 7. Issukinīsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૫-૧૩. મચ્છરિનીસુત્તાદિવણ્ણના • 5-13. Maccharinīsuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact