Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૮. વરુણવગ્ગો

    8. Varuṇavaggo

    ૭૧. વરુણજાતકં

    71. Varuṇajātakaṃ

    ૭૧.

    71.

    યો પુબ્બે કરણીયાનિ, પચ્છા સો કાતુમિચ્છતિ;

    Yo pubbe karaṇīyāni, pacchā so kātumicchati;

    વરુણકટ્ઠ 1 ભઞ્જોવ, સ પચ્છા મનુતપ્પતીતિ.

    Varuṇakaṭṭha 2 bhañjova, sa pacchā manutappatīti.

    વરુણજાતકં પઠમં.

    Varuṇajātakaṃ paṭhamaṃ.







    Footnotes:
    1. વરણકટ્ઠ (સી॰ પી॰)
    2. varaṇakaṭṭha (sī. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૭૧] ૧. વરુણજાતકવણ્ણના • [71] 1. Varuṇajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact