Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૯-૧૦. વસ્સિકસાટિકનન્દસિક્ખાપદવણ્ણના

    9-10. Vassikasāṭikanandasikkhāpadavaṇṇanā

    નવમં દસમઞ્ચ ઉત્તાનમેવ.

    Navamaṃ dasamañca uttānameva.

    વસ્સિકસાટિકનન્દસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Vassikasāṭikanandasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    રતનવગ્ગો નવમો.

    Ratanavaggo navamo.

    ઇતિ કઙ્ખાવિતરણિયા પાતિમોક્ખવણ્ણનાય

    Iti kaṅkhāvitaraṇiyā pātimokkhavaṇṇanāya

    વિનયત્થમઞ્જૂસાયં લીનત્થપ્પકાસનિયં

    Vinayatthamañjūsāyaṃ līnatthappakāsaniyaṃ

    પાચિત્તિયવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Pācittiyavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact