Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૧૧૮. વટ્ટકજાતકં
118. Vaṭṭakajātakaṃ
૧૧૮.
118.
નાચિન્તયન્તો પુરિસો, વિસેસમધિગચ્છતિ;
Nācintayanto puriso, visesamadhigacchati;
ચિન્તિતસ્સ ફલં પસ્સ, મુત્તોસ્મિ વધબન્ધનાતિ.
Cintitassa phalaṃ passa, muttosmi vadhabandhanāti.
વટ્ટકજાતકં અટ્ઠમં.
Vaṭṭakajātakaṃ aṭṭhamaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૧૮] ૮. વટ્ટજાતકવણ્ણના • [118] 8. Vaṭṭajātakavaṇṇanā