Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / મિલિન્દપઞ્હપાળિ • Milindapañhapāḷi |
૬. વેદગૂપઞ્હો
6. Vedagūpañho
૬. રાજા આહ ‘‘ભન્તે નાગસેન, વેદગૂ ઉપલબ્ભતી’’તિ? થેરો આહ ‘‘પરમત્થેન ખો, મહારાજ, વેદગૂ નુપલબ્ભતી’’તિ.
6. Rājā āha ‘‘bhante nāgasena, vedagū upalabbhatī’’ti? Thero āha ‘‘paramatthena kho, mahārāja, vedagū nupalabbhatī’’ti.
‘‘કલ્લોસિ, ભન્તે નાગસેના’’તિ.
‘‘Kallosi, bhante nāgasenā’’ti.
વેદગૂપઞ્હો છટ્ઠો.
Vedagūpañho chaṭṭho.