Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi

    ૧૨. વિનયવારો

    12. Vinayavāro

    ૩૦૨. વિનયો સમ્મુખાવિનયો, સમ્મુખાવિનયો વિનયો? વિનયો યેભુય્યસિકા, યેભુય્યસિકા વિનયો? વિનયો સતિવિનયો, સતિવિનયો વિનયો? વિનયો અમૂળ્હવિનયો, અમૂળ્હવિનયો વિનયો? વિનયો પટિઞ્ઞાતકરણં, પટિઞ્ઞાતકરણં વિનયો? વિનયો તસ્સપાપિયસિકા, તસ્સપાપિયસિકા વિનયો? વિનયો તિણવત્થારકો, તિણવત્થારકો વિનયો?

    302. Vinayo sammukhāvinayo, sammukhāvinayo vinayo? Vinayo yebhuyyasikā, yebhuyyasikā vinayo? Vinayo sativinayo, sativinayo vinayo? Vinayo amūḷhavinayo, amūḷhavinayo vinayo? Vinayo paṭiññātakaraṇaṃ, paṭiññātakaraṇaṃ vinayo? Vinayo tassapāpiyasikā, tassapāpiyasikā vinayo? Vinayo tiṇavatthārako, tiṇavatthārako vinayo?

    વિનયો સિયા સમ્મુખાવિનયો સિયા ન સમ્મુખાવિનયો. સમ્મુખાવિનયો વિનયો ચેવ સમ્મુખાવિનયો ચ.

    Vinayo siyā sammukhāvinayo siyā na sammukhāvinayo. Sammukhāvinayo vinayo ceva sammukhāvinayo ca.

    વિનયો સિયા યેભુય્યસિકા, સિયા ન યેભુય્યસિકા. યેભુય્યસિકા વિનયો ચેવ યેભુય્યસિકા ચ.

    Vinayo siyā yebhuyyasikā, siyā na yebhuyyasikā. Yebhuyyasikā vinayo ceva yebhuyyasikā ca.

    વિનયો સિયા સતિવિનયો, સિયા ન સતિવિનયો. સતિવિનયો વિનયો ચેવ સતિવિનયો ચ.

    Vinayo siyā sativinayo, siyā na sativinayo. Sativinayo vinayo ceva sativinayo ca.

    વિનયો સિયા અમૂળ્હવિનયો, સિયા ન અમૂળ્હવિનયો. અમૂળ્હવિનયો વિનયો ચેવ અમૂળ્હવિનયો ચ .

    Vinayo siyā amūḷhavinayo, siyā na amūḷhavinayo. Amūḷhavinayo vinayo ceva amūḷhavinayo ca .

    વિનયો સિયા પટિઞ્ઞાતકરણં, સિયા ન પટિઞ્ઞાતકરણં. પટિઞ્ઞાતકરણં વિનયો ચેવ પટિઞ્ઞાતકરણઞ્ચ.

    Vinayo siyā paṭiññātakaraṇaṃ, siyā na paṭiññātakaraṇaṃ. Paṭiññātakaraṇaṃ vinayo ceva paṭiññātakaraṇañca.

    વિનયો સિયા તસ્સપાપિયસિકા, સિયા ન તસ્સપાપિયસિકા. તસ્સપાપિયસિકા વિનયો ચેવ તસ્સપાપિયસિકા ચ.

    Vinayo siyā tassapāpiyasikā, siyā na tassapāpiyasikā. Tassapāpiyasikā vinayo ceva tassapāpiyasikā ca.

    વિનયો સિયા તિણવત્થારકો, સિયા ન તિણવત્થારકો. તિણવત્થારકો વિનયો ચેવ તિણવત્થારકો ચ.

    Vinayo siyā tiṇavatthārako, siyā na tiṇavatthārako. Tiṇavatthārako vinayo ceva tiṇavatthārako ca.

    વિનયવારો નિટ્ઠિતો દ્વાદસમો.

    Vinayavāro niṭṭhito dvādasamo.







    Related texts:



    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / વિનયવારકથાવણ્ણના • Vinayavārakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / અધિકરણપરિયાયવારાદિવણ્ણના • Adhikaraṇapariyāyavārādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / સમથસમ્મુખાવિનયવારાદિવણ્ણના • Samathasammukhāvinayavārādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact