Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૯૩. વિસાસભોજનજાતકં

    93. Visāsabhojanajātakaṃ

    ૯૩.

    93.

    ન વિસ્સસે અવિસ્સત્થે, વિસ્સત્થેપિ ન વિસ્સસે;

    Na vissase avissatthe, vissatthepi na vissase;

    વિસ્સાસા ભયમન્વેતિ, સીહંવ મિગમાતુકાતિ 1.

    Vissāsā bhayamanveti, sīhaṃva migamātukāti 2.

    વિસાસભોજનજાતકં તતિયં.

    Visāsabhojanajātakaṃ tatiyaṃ.







    Footnotes:
    1. મિગમાતુયા (ક॰)
    2. migamātuyā (ka.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૯૩] ૩. વિસ્સાસભોજનજાતકવણ્ણના • [93] 3. Vissāsabhojanajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact