Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૯-૧૦. વુડ્ઢપબ્બજિતસુત્તદ્વયવણ્ણના

    9-10. Vuḍḍhapabbajitasuttadvayavaṇṇanā

    ૫૯-૬૦. નવમે નિપુણોતિ સણ્હો સુખુમકારણઞ્ઞૂ. આકપ્પસમ્પન્નોતિ સમણાકપ્પેન સમ્પન્નો. દસમે પદક્ખિણગ્ગાહીતિ દિન્નોવાદં પદક્ખિણતો ગણ્હન્તો. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનમેવાતિ.

    59-60. Navame nipuṇoti saṇho sukhumakāraṇaññū. Ākappasampannoti samaṇākappena sampanno. Dasame padakkhiṇaggāhīti dinnovādaṃ padakkhiṇato gaṇhanto. Sesaṃ sabbattha uttānamevāti.

    નીવરણવગ્ગો પઠમો.

    Nīvaraṇavaggo paṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૯. પઠમવુડ્ઢપબ્બજિતસુત્તં • 9. Paṭhamavuḍḍhapabbajitasuttaṃ
    ૧૦. દુતિયવુડ્ઢપબ્બજિતસુત્તં • 10. Dutiyavuḍḍhapabbajitasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૮-૧૦. લિચ્છવિકુમારકસુત્તાદિવણ્ણના • 8-10. Licchavikumārakasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact