Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya |
૭. વુદ્ધિસુત્તં
7. Vuddhisuttaṃ
૧૪૦. ‘‘તિસ્સો ઇમા, ભિક્ખવે, વુદ્ધિયો. કતમા તિસ્સો? સદ્ધાવુદ્ધિ, સીલવુદ્ધિ, પઞ્ઞાવુદ્ધિ – ઇમા ખો, ભિક્ખવે, તિસ્સો વુદ્ધિયો’’તિ. સત્તમં.
140. ‘‘Tisso imā, bhikkhave, vuddhiyo. Katamā tisso? Saddhāvuddhi, sīlavuddhi, paññāvuddhi – imā kho, bhikkhave, tisso vuddhiyo’’ti. Sattamaṃ.
Related texts:
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૫-૧૦. કેસકમ્બલસુત્તાદિવણ્ણના • 5-10. Kesakambalasuttādivaṇṇanā