Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૧૫. પુનઅપ્પમાદવગ્ગો

    15. Punaappamādavaggo

    ૩૨૪-૩૩૩

    324-333

    તથાગતાદિસુત્તં

    1-10. Tathāgatādisuttaṃ

    પન્નરસમો.

    Pannarasamo.

    ઉદ્દાનં –

    Uddānaṃ –

    તથાગતં પદં કૂટં, મૂલં સારેન વસ્સિકં;

    Tathāgataṃ padaṃ kūṭaṃ, mūlaṃ sārena vassikaṃ;

    રાજા ચન્દિમસૂરિયા ચ, વત્થેન દસમં પદન્તિ.

    Rājā candimasūriyā ca, vatthena dasamaṃ padanti.

    (અપ્પમાદવગ્ગો રાગવસેન વિત્થારેતબ્બો).

    (Appamādavaggo rāgavasena vitthāretabbo).





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact