Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૨૨-૨૪. તિરચ્છાનદેવનિરયાદિસુત્તં

    22-24. Tiracchānadevanirayādisuttaṃ

    ૧૧૯૩-૧૧૯૫. …પે॰… ‘‘એવમેવ ખો, ભિક્ખવે, અપ્પકા તે સત્તા યે તિરચ્છાનયોનિયા ચુતા દેવેસુ પચ્ચાજાયન્તિ; અથ ખો એતેવ બહુતરા સત્તા યે તિરચ્છાનયોનિયા ચુતા નિરયે પચ્ચાજાયન્તિ…પે॰… તિરચ્છાનયોનિયા પચ્ચાજાયન્તિ…પે॰… પેત્તિવિસયે પચ્ચાજાયન્તિ…પે॰…. ચતુવીસતિમં.

    1193-1195. …Pe… ‘‘evameva kho, bhikkhave, appakā te sattā ye tiracchānayoniyā cutā devesu paccājāyanti; atha kho eteva bahutarā sattā ye tiracchānayoniyā cutā niraye paccājāyanti…pe… tiracchānayoniyā paccājāyanti…pe… pettivisaye paccājāyanti…pe…. Catuvīsatimaṃ.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact