Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / મજ્ઝિમનિકાય (અટ્ઠકથા) • Majjhimanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. આનન્દભદ્દેકરત્તસુત્તવણ્ણના

    2. Ānandabhaddekarattasuttavaṇṇanā

    ૨૭૬. એવં મે સુતન્તિ આનન્દભદ્દેકરત્તસુત્તં. તત્થ પટિસલ્લાના વુટ્ઠિતોતિ ફલસમાપત્તિતો વુટ્ઠિતો. કો નુ ખો, ભિક્ખવેતિ જાનન્તોવ કથાસમુટ્ઠાપનત્થં પુચ્છિ.

    276.Evaṃme sutanti ānandabhaddekarattasuttaṃ. Tattha paṭisallānā vuṭṭhitoti phalasamāpattito vuṭṭhito. Ko nu kho, bhikkhaveti jānantova kathāsamuṭṭhāpanatthaṃ pucchi.

    ૨૭૮. સાધુ સાધૂતિ થેરસ્સ સાધુકારમદાસિ. સાધુ ખો ત્વન્તિ પરિમણ્ડલેહિ પદબ્યઞ્જનેહિ પરિસુદ્ધેહિ કથિતત્તા દેસનં પસંસન્તો આહ. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનમેવાતિ.

    278.Sādhu sādhūti therassa sādhukāramadāsi. Sādhu kho tvanti parimaṇḍalehi padabyañjanehi parisuddhehi kathitattā desanaṃ pasaṃsanto āha. Sesaṃ sabbattha uttānamevāti.

    પપઞ્ચસૂદનિયા મજ્ઝિમનિકાયટ્ઠકથાય

    Papañcasūdaniyā majjhimanikāyaṭṭhakathāya

    આનન્દભદ્દેકરત્તસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Ānandabhaddekarattasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / મજ્ઝિમનિકાય • Majjhimanikāya / ૨. આનન્દભદ્દેકરત્તસુત્તં • 2. Ānandabhaddekarattasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / મજ્ઝિમનિકાય (ટીકા) • Majjhimanikāya (ṭīkā) / ૨. આનન્દભદ્દેકરત્તસુત્તવણ્ણના • 2. Ānandabhaddekarattasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact