Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૧૧. અતીતાનાગતસમન્નાગતકથાવણ્ણના

    11. Atītānāgatasamannāgatakathāvaṇṇanā

    ૫૬૮-૫૭૦. તાસૂતિ તાસુ પઞ્ઞત્તીસુ. સમન્નાગમપઞ્ઞત્તિયા સમન્નાગતોતિ વુચ્ચતિ, પટિલાભપઞ્ઞત્તિયા લાભીતિ વુચ્ચતિ. સમન્નાગતોતિ વુચ્ચતિ અયં સમન્નાગમપઞ્ઞત્તિ નામ. લાભીતિ વુચ્ચતિ અયં પટિલાભપઞ્ઞત્તિ નામાતિ વા અધિપ્પાયો યોજેતબ્બો.

    568-570. Tāsūti tāsu paññattīsu. Samannāgamapaññattiyā samannāgatoti vuccati, paṭilābhapaññattiyā lābhīti vuccati. Samannāgatoti vuccati ayaṃ samannāgamapaññatti nāma. Lābhīti vuccati ayaṃ paṭilābhapaññatti nāmāti vā adhippāyo yojetabbo.

    અતીતાનાગતસમન્નાગતકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Atītānāgatasamannāgatakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.

    નવમવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Navamavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૯૪) ૧૧. અતીતાનાગતસમન્નાગતકથા • (94) 11. Atītānāgatasamannāgatakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧૧. અતીતાનાગતસમન્નાગતકથાવણ્ણના • 11. Atītānāgatasamannāgatakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧૧. અતીતાનાગતસમન્નાગતકથાવણ્ણના • 11. Atītānāgatasamannāgatakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact