Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પરિવાર-અટ્ઠકથા • Parivāra-aṭṭhakathā

    આવાસિકવગ્ગવણ્ણના

    Āvāsikavaggavaṇṇanā

    ૪૬૧. આવાસિકવગ્ગે – યથાભતં નિક્ખિત્તોતિ યથા આહરિત્વા ઠપિતો.

    461. Āvāsikavagge – yathābhataṃ nikkhittoti yathā āharitvā ṭhapito.

    ૪૬૨. વિનયબ્યાકરણાતિ વિનયપઞ્હે વિસ્સજ્જના. પરિણામેતીતિ નિયામેતિ દીપેતિ કથેતિ. સેસમેત્થ ઉત્તાનમેવ.

    462.Vinayabyākaraṇāti vinayapañhe vissajjanā. Pariṇāmetīti niyāmeti dīpeti katheti. Sesamettha uttānameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi / ૧૩. આવાસિકવગ્ગો • 13. Āvāsikavaggo

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / આવાસિકવગ્ગવણ્ણના • Āvāsikavaggavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact