Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૩. ઉદાયિવગ્ગો

    3. Udāyivaggo

    ૧-૨. બોધાયસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Bodhāyasuttādivaṇṇanā

    ૨૦૨-૨૦૩. કિત્તકેન નુ ખો કારણેન બુજ્ઝનકઅઙ્ગા નામ વુચ્ચન્તિ બુજ્ઝનકસ્સ પુગ્ગલસ્સ અઙ્ગાતિ વત્તબ્બતં લભન્તિ. મિસ્સકબોજ્ઝઙ્ગા કથિતા સહવિપસ્સના મગ્ગબોજ્ઝઙ્ગા કથિતાતિ કત્વા. ધમ્મપરિચ્છેદો કથિતો ગણનામત્તેન પરિચ્છિન્દિત્વા વુત્તત્તા ન ભૂમન્તરપરિચ્છેદો, વિપસ્સનાદિપરિચ્છેદો વા.

    202-203.Kittakena nu kho kāraṇena bujjhanakaaṅgā nāma vuccanti bujjhanakassa puggalassa aṅgāti vattabbataṃ labhanti. Missakabojjhaṅgā kathitā sahavipassanā maggabojjhaṅgā kathitāti katvā. Dhammaparicchedo kathito gaṇanāmattena paricchinditvā vuttattā na bhūmantaraparicchedo, vipassanādiparicchedo vā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. બોધાયસુત્તં • 1. Bodhāyasuttaṃ
    ૨. બોજ્ઝઙ્ગદેસનાસુત્તં • 2. Bojjhaṅgadesanāsuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧-૨. બોધાયસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Bodhāyasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact