Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā

    ૪. છબ્બસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના

    4. Chabbassasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫૫૭. ચતુત્થે હદ કરીસુસ્સગ્ગે, મિહ સેચનેતિ ધાતુઅત્થં સન્ધાયાહ ‘‘વચ્ચમ્પિ પસ્સાવમ્પિ કરોન્તી’’તિ. ઊનકછબ્બસ્સેસુ અતિરેકછબ્બસ્સસઙ્કિતાદિવસેનેત્થ અચિત્તકતા વેદિતબ્બા.

    557. Catutthe hada karīsussagge, miha secaneti dhātuatthaṃ sandhāyāha ‘‘vaccampi passāvampi karontī’’ti. Ūnakachabbassesu atirekachabbassasaṅkitādivasenettha acittakatā veditabbā.

    છબ્બસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Chabbassasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૪. છબ્બસ્સસિક્ખાપદં • 4. Chabbassasikkhāpadaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૪. છબ્બસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Chabbassasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૪. છબ્બસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Chabbassasikkhāpadavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact