Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā |
૮. અટ્ઠમવગ્ગો
8. Aṭṭhamavaggo
૧. છગતિકથાવણ્ણના
1. Chagatikathāvaṇṇanā
૫૦૩-૫૦૪. વણ્ણોતિ વણ્ણનિભા સણ્ઠાનઞ્ચ વુચ્ચતીતિ આહ ‘‘સદિસરૂપસણ્ઠાના’’તિ.
503-504. Vaṇṇoti vaṇṇanibhā saṇṭhānañca vuccatīti āha ‘‘sadisarūpasaṇṭhānā’’ti.
છગતિકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Chagatikathāvaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૭૩) ૧. છગતિકથા • (73) 1. Chagatikathā
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. છગતિકથાવણ્ણના • 1. Chagatikathāvaṇṇanā
ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧. છગતિકથાવણ્ણના • 1. Chagatikathāvaṇṇanā