Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā

    ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના

    11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪૮૪. એકાદસમે ઉપસમ્પન્નસ્સ ધમ્મેન લદ્ધસમ્મુતિતા, સઙ્ઘેન સદ્ધિં ચીવરં દત્વા ખિય્યિતુકામતાય ખિય્યનન્તિ દ્વે અઙ્ગાનિ.

    484. Ekādasame upasampannassa dhammena laddhasammutitā, saṅghena saddhiṃ cīvaraṃ datvā khiyyitukāmatāya khiyyananti dve aṅgāni.

    દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    ૪૮૯. દ્વાદસમં વુત્તનયમેવ.

    489. Dvādasamaṃ vuttanayameva.

    નિટ્ઠિતો સહધમ્મિકવગ્ગો અટ્ઠમો.

    Niṭṭhito sahadhammikavaggo aṭṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā
    ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā
    ૧૨. પરિણામનસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Pariṇāmanasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi
    ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદં • 11. Dubbalasikkhāpadaṃ
    ૧૨. પરિણામનસિક્ખાપદં • 12. Pariṇāmanasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact