Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya |
૫. દુક્ખસુત્તં
5. Dukkhasuttaṃ
૧૪૦. સાવત્થિનિદાનં. ‘‘યં, ભિક્ખવે, દુક્ખં; તત્ર વો છન્દો પહાતબ્બો…પે॰… યં, ભિક્ખવે, દુક્ખં; તત્ર વો છન્દો પહાતબ્બો’’તિ. પઞ્ચમં.
140. Sāvatthinidānaṃ. ‘‘Yaṃ, bhikkhave, dukkhaṃ; tatra vo chando pahātabbo…pe… yaṃ, bhikkhave, dukkhaṃ; tatra vo chando pahātabbo’’ti. Pañcamaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧-૧૩. કુક્કુળસુત્તાદિવણ્ણના • 1-13. Kukkuḷasuttādivaṇṇanā
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧-૧૪. કુક્કુળસુત્તાદિવણ્ણના • 1-14. Kukkuḷasuttādivaṇṇanā