Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૦. દુતિયસુક્કાસુત્તવણ્ણના

    10. Dutiyasukkāsuttavaṇṇanā

    ૨૪૪. બહું વત પુઞ્ઞં પસવતિ સબ્બગન્થવિમુત્તિયા સીલસમન્નાગતેન અગ્ગદક્ખિણેય્યાય સુક્કાય થેરિયા ભોજનસ્સ દિન્નત્તા.

    244.Bahuṃ vata puññaṃ pasavati sabbaganthavimuttiyā sīlasamannāgatena aggadakkhiṇeyyāya sukkāya theriyā bhojanassa dinnattā.

    દુતિયસુક્કાસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dutiyasukkāsuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. દુતિયસુક્કાસુત્તં • 10. Dutiyasukkāsuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૦-૧૧. દુતિયસુક્કાસુત્તાદિવણ્ણના • 10-11. Dutiyasukkāsuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact