Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    દ્વેમાતિકાપાળિ • Dvemātikāpāḷi

    ભિક્ખુપાતિમોક્ખપાળિ • Bhikkhupātimokkhapāḷi

    ભિક્ખુનીપાતિમોક્ખપાળિ • Bhikkhunīpātimokkhapāḷi

    કઙ્ખાવિતરણી-અટ્ઠકથા • Kaṅkhāvitaraṇī-aṭṭhakathā

    નિદાનવણ્ણના • Nidānavaṇṇanā

    પારાજિકકણ્ડો • Pārājikakaṇḍo

    સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડો • Saṅghādisesakaṇḍo

    અનિયતકણ્ડો • Aniyatakaṇḍo

    નિસ્સગ્ગિયકણ્ડો • Nissaggiyakaṇḍo

    ૧. ચીવરવગ્ગો • 1. Cīvaravaggo

    ૨. એળકલોમવગ્ગો • 2. Eḷakalomavaggo

    ૩. પત્તવગ્ગો • 3. Pattavaggo

    પાચિત્તિયકણ્ડો • Pācittiyakaṇḍo

    ૧. મુસાવાદવગ્ગો • 1. Musāvādavaggo

    ૨. ભૂતગામવગ્ગો • 2. Bhūtagāmavaggo

    ૩. ઓવાદવગ્ગો • 3. Ovādavaggo

    ૪. ભોજનવગ્ગો • 4. Bhojanavaggo

    ૫. અચેલકવગ્ગો • 5. Acelakavaggo

    ૬. સુરાપાનવગ્ગો • 6. Surāpānavaggo

    ૭. સપ્પાણકવગ્ગો • 7. Sappāṇakavaggo

    ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    ૯. રતનવગ્ગો • 9. Ratanavaggo

    પાટિદેસનીયકણ્ડો • Pāṭidesanīyakaṇḍo

    સેખિયકણ્ડો • Sekhiyakaṇḍo

    ભિક્ખુનીપાતિમોક્ખવણ્ણના • Bhikkhunīpātimokkhavaṇṇanā

    પારાજિકકણ્ડો • Pārājikakaṇḍo

    સાધારણપારાજિકં • Sādhāraṇapārājikaṃ

    અસાધારણપારાજિકં • Asādhāraṇapārājikaṃ

    સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડો • Saṅghādisesakaṇḍo

    નિસ્સગ્ગિયકણ્ડો • Nissaggiyakaṇḍo

    પાચિત્તિયકણ્ડો • Pācittiyakaṇḍo

    ૧. લસુણવગ્ગો • 1. Lasuṇavaggo

    ૨. રત્તન્ધકારવગ્ગો • 2. Rattandhakāravaggo

    ૩. નગ્ગવગ્ગો • 3. Naggavaggo

    ૪. તુવટ્ટવગ્ગો • 4. Tuvaṭṭavaggo

    ૫. ચિત્તાગારવગ્ગો • 5. Cittāgāravaggo

    ૬. આરામવગ્ગો • 6. Ārāmavaggo

    ૭. ગબ્ભિનીવગ્ગો • 7. Gabbhinīvaggo

    ૮. કુમારિભૂતવગ્ગો • 8. Kumāribhūtavaggo

    ૯. છત્તુપાહનવગ્ગો • 9. Chattupāhanavaggo

    ૧૦…પે॰…૧૬. મુસાવાદાદિવગ્ગો • 10…Pe…16. musāvādādivaggo

    પાટિદેસનીયકણ્ડો • Pāṭidesanīyakaṇḍo


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact