Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૮. ગઙ્ગાસુત્તવણ્ણના

    8. Gaṅgāsuttavaṇṇanā

    ૧૩૧. એતસ્મિં અન્તરેતિ એતસ્મિં પભવસમુદ્દપદેસપરિચ્છિન્ને આયામતો પઞ્ચયોજનસતિકે અતિરેકયોજનસતિકે વા ઠાને.

    131.Etasmiṃ antareti etasmiṃ pabhavasamuddapadesaparicchinne āyāmato pañcayojanasatike atirekayojanasatike vā ṭhāne.

    ગઙ્ગાસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Gaṅgāsuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૮. ગઙ્ગાસુત્તં • 8. Gaṅgāsuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૮-૯. ગઙ્ગાસુત્તાદિવણ્ણના • 8-9. Gaṅgāsuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact