Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā |
૫. ચૂળકુણાલવગ્ગો
5. Cūḷakuṇālavaggo
[૩૪૧] ૧. કણ્ડરીજાતકવણ્ણના
[341] 1. Kaṇḍarījātakavaṇṇanā
નરાનમારામકરાસૂતિ ઇમસ્સ જાતકસ્સ વિત્થારકથા કુણાલજાતકે (જા॰ ૨.૨૧.કુણાલજાતક) આવિ ભવિસ્સતિ.
Narānamārāmakarāsūti imassa jātakassa vitthārakathā kuṇālajātake (jā. 2.21.kuṇālajātaka) āvi bhavissati.
કણ્ડરીજાતકવણ્ણના પઠમા.
Kaṇḍarījātakavaṇṇanā paṭhamā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / ખુદ્દકનિકાય • Khuddakanikāya / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi / ૩૪૧. કણ્ડરીજાતકં • 341. Kaṇḍarījātakaṃ