Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૧૯. એકૂનવીસતિમવગ્ગો

    19. Ekūnavīsatimavaggo

    ૧. કિલેસપજહનકથાવણ્ણના

    1. Kilesapajahanakathāvaṇṇanā

    ૮૨૮-૮૩૧. અનુપ્પન્નાયેવ નુપ્પજ્જન્તીતિ પહીના નામ હોન્તિ, તસ્મા નત્થિ કિલેસપજહનાતિ પટિક્ખિપતિ. તે પન નેવ ઉપ્પજ્જિત્વા વિગતા, નાપિ ભવિસ્સન્તિ, ન ચ ઉપ્પન્નાતિ અતીતે કિલેસે પજહતીતિઆદિ ન વત્તબ્બન્તિ દસ્સેતિ.

    828-831. Anuppannāyeva nuppajjantīti pahīnā nāma honti, tasmā natthi kilesapajahanāti paṭikkhipati. Te pana neva uppajjitvā vigatā, nāpi bhavissanti, na ca uppannāti atīte kilese pajahatītiādi na vattabbanti dasseti.

    કિલેસપજહનકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Kilesapajahanakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૮૬) ૧. કિલેસજહનકથા • (186) 1. Kilesajahanakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. કિલેસપજહનકથાવણ્ણના • 1. Kilesapajahanakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧. કિલેસપજહનકથાવણ્ણના • 1. Kilesapajahanakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact