Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૭. નવત્તબ્બંસઙ્ઘોદક્ખિણંવિસોધેતીતિકથાવણ્ણના

    7. Navattabbaṃsaṅghodakkhiṇaṃvisodhetītikathāvaṇṇanā

    ૭૯૩-૭૯૪. નવત્તબ્બંસઙ્ઘોદક્ખિણંવિસોધેતીતિકથાયં ન ચ તાનિ દક્ખિણં વિસોધેતું સક્કોન્તીતિ યથા પુગ્ગલો સીલપરિસોધનાદીનિ કત્વા નિરોધમ્પિ સમાપજ્જિત્વા વિસોધેતું સક્કોતિ, ન એવં મગ્ગફલાનીતિ અધિપ્પાયો, અપ્પટિગ્ગહણતોતિ વા.

    793-794. Navattabbaṃsaṅghodakkhiṇaṃvisodhetītikathāyaṃ na ca tāni dakkhiṇaṃ visodhetuṃ sakkontīti yathā puggalo sīlaparisodhanādīni katvā nirodhampi samāpajjitvā visodhetuṃ sakkoti, na evaṃ maggaphalānīti adhippāyo, appaṭiggahaṇatoti vā.

    નવત્તબ્બંસઙ્ઘોદક્ખિણંવિસોધેતીતિકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Navattabbaṃsaṅghodakkhiṇaṃvisodhetītikathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૭૨) ૭. ન વત્તબ્બં સઙ્ઘો દક્ખિણં વિસોધેતીતિકથા • (172) 7. Na vattabbaṃ saṅgho dakkhiṇaṃ visodhetītikathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૭. ન વત્તબ્બં સઙ્ઘો દક્ખિણં વિસોધેતીતિકથાવણ્ણના • 7. Na vattabbaṃ saṅgho dakkhiṇaṃ visodhetītikathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૭. નવત્તબ્બંસઙ્ઘોદક્ખિણંવિસોધેતીતિકથાવણ્ણના • 7. Navattabbaṃsaṅghodakkhiṇaṃvisodhetītikathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact