A World of Knowledge
    Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૮. નેવસઞ્ઞાનાસઞ્ઞાયતનસુત્તં

    8. Nevasaññānāsaññāyatanasuttaṃ

    ૩૩૯. સાવત્થિનિદાનં . અથ ખો આયસ્મા સારિપુત્તો…પે॰… ‘‘ઇધાહં, આવુસો, આકિઞ્ચઞ્ઞાયતનં સમતિક્કમ્મ નેવસઞ્ઞાનાસઞ્ઞાયતનં ઉપસમ્પજ્જ વિહરામિ…પે॰… વુટ્ઠિતોતિ વા’’તિ. અટ્ઠમં.

    339. Sāvatthinidānaṃ . Atha kho āyasmā sāriputto…pe… ‘‘idhāhaṃ, āvuso, ākiñcaññāyatanaṃ samatikkamma nevasaññānāsaññāyatanaṃ upasampajja viharāmi…pe… vuṭṭhitoti vā’’ti. Aṭṭhamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧-૯. વિવેકજસુત્તાદિવણ્ણના • 1-9. Vivekajasuttādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧-૯. વિવેકજસુત્તાદિવણ્ણના • 1-9. Vivekajasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2025 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact