Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૯. છન્નવગ્ગો
9. Channavaggo
૧. પલોકધમ્મસુત્તવણ્ણના
1. Palokadhammasuttavaṇṇanā
૮૪. અનિચ્ચલક્ખણમેવ કથિતં, તઞ્ચ પરિયાયેન, અનિચ્ચલક્ખણે કથિતે ઇતરલક્ખણાનિ કથિતાનેવ હોન્તિ બ્યભિચારભાવતો.
84.Aniccalakkhaṇameva kathitaṃ, tañca pariyāyena, aniccalakkhaṇe kathite itaralakkhaṇāni kathitāneva honti byabhicārabhāvato.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧. પલોકધમ્મસુત્તં • 1. Palokadhammasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧. પલોકધમ્મસુત્તવણ્ણના • 1. Palokadhammasuttavaṇṇanā