Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૩. પઞ્ઞાસુત્તં

    3. Paññāsuttaṃ

    ૧૧૩૩. … ‘‘એવમેવ ખો, ભિક્ખવે, અપ્પકા તે સત્તા યે પન અરિયેન પઞ્ઞાચક્ખુના સમન્નાગતા; અથ ખો એતેવ બહુતરા સત્તા યે અવિજ્જાગતા સમ્મુળ્હા…પે॰…. તતિયં.

    1133. … ‘‘Evameva kho, bhikkhave, appakā te sattā ye pana ariyena paññācakkhunā samannāgatā; atha kho eteva bahutarā sattā ye avijjāgatā sammuḷhā…pe…. Tatiyaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૩. પઞ્ઞાસુત્તવણ્ણના • 3. Paññāsuttavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૩. પઞ્ઞાસુત્તવણ્ણના • 3. Paññāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact