Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૫. પઠમજનસુત્તવણ્ણના

    5. Paṭhamajanasuttavaṇṇanā

    ૫૫. વિધાવતીતિ વિવિધં રૂપં પધાવતિ, યથાકામં પવત્તતીતિ અત્થો.

    55.Vidhāvatīti vividhaṃ rūpaṃ padhāvati, yathākāmaṃ pavattatīti attho.

    પઠમજનસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Paṭhamajanasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૫. પઠમજનસુત્તં • 5. Paṭhamajanasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૫-૭. પઠમજનસુત્તાદિવણ્ણના • 5-7. Paṭhamajanasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact