Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā |
૭. રૂપધાતુયાઆયતનકથાવણ્ણના
7. Rūpadhātuyāāyatanakathāvaṇṇanā
૫૧૯. ઓકાસભાવેનાતિ વત્થુભાવેન. તથાવિધન્તિ ઘાનાદિઆકારં.
519. Okāsabhāvenāti vatthubhāvena. Tathāvidhanti ghānādiākāraṃ.
રૂપધાતુયાઆયતનકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Rūpadhātuyāāyatanakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૭૯) ૭. રૂપધાતુયાઆયતનકથા • (79) 7. Rūpadhātuyāāyatanakathā
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૭. રૂપધાતુયા આયતનકથાવણ્ણના • 7. Rūpadhātuyā āyatanakathāvaṇṇanā
ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā / ૭. રૂપધાતુયાઆયતનકથાવણ્ણના • 7. Rūpadhātuyāāyatanakathāvaṇṇanā