Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā

    ૬. થેય્યસત્થસિક્ખાપદવણ્ણના

    6. Theyyasatthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪૦૯. છટ્ઠે થેય્યસત્થભાવો, ઞત્વા સંવિધાનં, અવિસઙ્કેતેન ગમનન્તિ તીણિ અઙ્ગાનિ.

    409. Chaṭṭhe theyyasatthabhāvo, ñatvā saṃvidhānaṃ, avisaṅketena gamananti tīṇi aṅgāni.

    થેય્યસત્થસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Theyyasatthasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    ૪૧૨. સત્તમં વુત્તનયમેવ.

    412. Sattamaṃ vuttanayameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૭. સપ્પાણકવગ્ગો • 7. Sappāṇakavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā
    ૬. થેય્યસત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Theyyasatthasikkhāpadavaṇṇanā
    ૭. સંવિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Saṃvidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૬. થેય્યસત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Theyyasatthasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā
    ૬. થેય્યસત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Theyyasatthasikkhāpadavaṇṇanā
    ૭. સંવિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Saṃvidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi
    ૬. થેય્યસત્થસિક્ખાપદં • 6. Theyyasatthasikkhāpadaṃ
    ૭. સંવિધાનસિક્ખાપદં • 7. Saṃvidhānasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact