Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૭-૮. આહુનેય્યસુત્તાદિવણ્ણના

    7-8. Āhuneyyasuttādivaṇṇanā

    ૯૭-૯૮. સત્તમે સમ્માદિટ્ઠિકોતિ યાથાવદિટ્ઠિકો. અટ્ઠમે અધિકરણસમુપ્પાદવૂપસમકુસલોતિ ચતુન્નં અધિકરણાનં મૂલં ગહેત્વા વૂપસમેન સમુપ્પાદવૂપસમકુસલો હોતિ.

    97-98. Sattame sammādiṭṭhikoti yāthāvadiṭṭhiko. Aṭṭhame adhikaraṇasamuppādavūpasamakusaloti catunnaṃ adhikaraṇānaṃ mūlaṃ gahetvā vūpasamena samuppādavūpasamakusalo hoti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૭. આહુનેય્યસુત્તં • 7. Āhuneyyasuttaṃ
    ૮. થેરસુત્તં • 8. Therasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૬-૮. કોકનુદસુત્તાદિવણ્ણના • 6-8. Kokanudasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact