Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૧૯. અકાલરાવિજાતકં

    119. Akālarāvijātakaṃ

    ૧૧૯.

    119.

    અમાતાપિતરસંવદ્ધો 1, અનાચેરકુલે વસં;

    Amātāpitarasaṃvaddho 2, anācerakule vasaṃ;

    નાયં કાલં અકાલં વા, અભિજાનાતિ કુક્કુટોતિ.

    Nāyaṃ kālaṃ akālaṃ vā, abhijānāti kukkuṭoti.

    અકાલરાવિજાતકં નવમં.

    Akālarāvijātakaṃ navamaṃ.







    Footnotes:
    1. પિતરિ (સી॰ પી॰), પિતુ (સ્યા॰)
    2. pitari (sī. pī.), pitu (syā.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૧૯] ૯. અકાલરાવિજાતકવણ્ણના • [119] 9. Akālarāvijātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact